Ansiktsbehandlingar


Ansiktsbehandlingar:


Det är idag lika naturligt att ta hand om sin hud som att ta hand om övriga kroppen som att träna, sköta naglar och hår, tänka på kosten osv. Huden är vårt största organ och mår vi inte bra eller tar vi inte hand om oss själva så brukar det oftast visa sig på ett eller annat sätt på huden.

Att ta hand om sin hud ska inte längre ses som ren lyx utan mer som en sund vana.

Jag använder mig av avancerade hudvårdsprodukter som ger en dokumenterad effekt och utöver det får du en stunds skön avkoppling i harmonisk atmosfär. Alla behandlingar blir förstås skräddarsydda efter just din hudtyp.


Esse Probiotic Skincare är ett sydafrikanskt märke som är först i världen med att lyckas tillsätta levande Probiotika (goda bakterier) i hudvård. Genom att använda denna nya teknik så kan man skapa resultat som är högre än vad som någonsin tidigare har kunnat uppnås. Detta både på kort och på lång sikt. Esse kombinerar Probiotika och Prebiotika (mat för hudens goda bakterier) tillsammans med några av världens mest effektiva växtextrakt. På så vis skapas mycket höga resultat på såväl åldrad hud som problemhud.Djuprengörande behandling av ansikte, 90 minuter.

Pris 995kr

Rengöring, hudananlys med personliga tips och råd, peeling, ånga, ordentlig portömning, formning av bryn, ansiktsmassage, ansiktsmask samt avslutande vårdande produkter anpassade efter din hudtyp.


Avkopplande behandling av ansikte, 60 minuter.

Pris 775kr

Rengöring, hudanalys med personliga tips och råd, peeling, formning av bryn, ansiktsmassage, ansiktsmask samt avslutande vårdande produkter anpassade efter din hudtyp. Här ingår ingen portömning.


Uppfräschande behandling av ansikte, 35 minuter.

Pris 550kr

Ont om tid? Det här är en uppfräschande behandling som ger en omedelbar lyster. Rengöring, hudanalys med personliga tips och råd, peeling, ansiktsmask samt avslutande vårdande produkter anpassade efter din hudtyp. Portömning och formning av bryn ingår ej.


Massage av ansikte, dekolletage, nacke och axlar.

30 min Pris 550

En avkopplande stund där man fokuserar på spända områden kring ansikte, dekolletage, nacke och axlar. Behandlingen anpassas efter just de problemområden man har.


Ovanstående behandlingar går naturligtvis att anpassa efter dina önskemål och behov!