Om mig

OM MIG


Sedan en tid tillbaka har jag min salong hemma i villan i Örby, Stockholm. Då jag hade den fördelen att ha ett våningsplan med egen entré till mitt förfogande kände jag att jag kunde flytta hem verksamheten och därmed komma bort från citystressen, parkeringssvårigheter och högljudd miljö. Dessutom tar det inte mer än 10 minuter med både bil och tunnelbana för dem som kommer från city. Nu har jag både större lokalyta, egen entré, separat väntrum/shop samt garanterad parkeringsmöjlighet.Jag är mycket hängiven mitt yrke och med min erfarenhet och gedigna kunskap tillsammans med professionella och effektiva produkter så kan jag erbjuda dig det bästa för just DINA behov!


Jag heter Desirée och det är jag som driver den här salongen

Jag är utbildad auktoriserad hudterapeut med flera års erfarenhet inom yrket. Jag är både SHRgodkänd samt CIDESCOgodkänd.

År 2000 gick jag min hudterapeututbildning och år 2007 utbildade jag mig till hudhygienist vid Uppsala universitet, vilket gav mig fördjupad kunskap inom hudvården. 

2018 tog jag mitt gesällbrev. Och sedan har jag utbildat mig inom både Microneedling och Probiotisk hudvård.

Inom min branch är det av största väsentlighet att man fortbildar sig och följer med utvecklingen vilket jag lägger stor vikt vid.

Hösten 2016 gick jag baskurs i näringsmedicin för att lära mig kostens inverkan på huden. Detta väckte ett intresse hos mig så jag lärde mig även om stress, inflammation, detox, mage- tarm och hur även det sätter sina spår på huden.