Behandlingar Ansikte

PROFESSIONELL HUDVÅRD


Five Senses Skincare

Ansiktsbehandlingar:


Det är idag lika naturligt att ta hand om sin hud som att ta hand om övriga kroppen som att träna, sköta naglar och hår, tänka på kosten osv. Huden är vårt största organ och mår vi inte bra eller tar vi inte hand om oss själva så brukar det oftast visa sig på ett eller annat sätt på huden.

Att ta hand om sin hud ska inte längre ses som ren lyx utan mer som en sund vana.

Det är också viktigt att tänka på att det inte bara räcker med att gå till en salong för behandling nån gång då och då utan det är också viktigt vad man gör Dagligen med huden. Ungefär som att vårda sina tänder, man borstar varje dag, morgon och kväll och besöker tandläkare/tandhygienist för att få hjälp att hålla koll på hur tänderna mår.

 

Jag använder mig av avancerade hudvårdsprodukter som ger en dokumenterad effekt och utöver det får du en stunds skön avkoppling i harmonisk atmosfär. Alla behandlingar blir förstås skräddarsydda efter just din hudtyp.
Djuprengörande behandling av ansikte, 90 minuter. Pris 945kr

Rengöring, hudananlys med personliga tips och råd, PHA/AHApeeling, ånga, ordentlig portömning, formning av bryn, ansiktsmassage, ansiktsmask samt avslutande vårdande produkter anpassade efter din hudtyp.


Avkopplande behandling av ansikte, 60 minuter. Pris 725kr

Rengöring, hudanalys med personliga tips och råd, PHA/AHApeeling, formning av bryn, ansiktsmassage, ansiktsmask samt avslutande vårdande produkter anpassade efter din hudtyp. Här ingår ingen portömning.


Uppfräschande behandling av ansikte, 35 minuter. Pris 500kr

Ont om tid?

Det här är en uppfräschande behandling som ger en omedelbar lyster. Rengöring, hudanalys med personliga tips och råd, PHA/AHApeeling, ansiktsmask samt avslutande vårdande produkter anpassade efter din hudtyp. Portömning och formning av bryn ingår ej.


Massage av ansikte, dekolletage, nacke och axlar, 30 min Pris 500

En avkopplande stund där man fokuserar på spända områden kring ansikte, dekolletage, nacke och axlar. Behandlingen anpassas efter just de problemområden man har.


Ovanstående behandlingar går naturligtvis att anpassa efter dina önskemål och behov!www.fivesensesskincare.se            Tel 070 - 539 61 63               d.fivesenses@gmail.com